Тейлър Суифт и Джо Алуин се разделят след шест години заедно

Ставаме свидетели на горчива изненада за феновете на поп звездата Тейлър Суифт, както и за тези от нас, които вярваха в истинската и безусловна любов между нея и британския актьор Джо Алуин. След шестгодишна връзка, двойката слага край на отношенията си, съобщи ексклузивно „Entertainment Tonight“.

Раздялата, както съобщава американската медия, е „приятелска“, преживяна от двамата без особена драма. Просто „връзката се е изчерпала“, коментират източници, което оправдава и факта, че Джо Алуин не е виждан на нито едно звездно събитие заедно с Тейлър напоследък.

За разлика от него, 33-годишната Суифт в момента е на своето турне „Eras Tour“, което се очаква да продължи във Флорида.

Тейлър Суифт и Джо Алуин започнаха да се срещат в края на 2016 г.

А според това, което списанията изписаха в края на миналата година, двамата „се справяха страхотно“ и връзката им беше „изключително силна“. Актуализацията в отношенията на звездите дойде малко след като Тейлър издаде дългоочаквания си десети студиен албум „Midnights“, последван от изненадващи седем допълнителни песни в нейното „3 am Edition“ на албума.

Както самата поп звезда потвърди пред „ET“, „Lavender Haze“,  началната песен на новия й албум е вдъхновена от любовната история между нея и актьора.

„Натъкнах се на израза „лавандулова мъгла“, докато гледах „Mad Men“, проучих го, защото ми се стори, че звучи добре, и открих, че това е често срещана фраза от 50-е години, използвана за описание на влюбено състояние“, обясни Тейлър.

„Ако сте били в лавандулова мъгла, това означава, че сте попадали в онази опияняваща атмосфера, която ви кара да се чувствате напълно погълнати от чувствата си. Мислех си, че това е наистина страхотно нещо“, добавя още звездата.

Очевидно „Lavender Haze“ не е единствената песен на Тейлър Суифт, която е посветена на Джо Алуин. „Gorgeous“, песен от 2017 г., част от албума „Reputation“ също е създадена специално и единствено за връзката й с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тейлър Суифт блести на наградите iHeartRadio

Hero Slider