Най-подходящата песен за раздяла според Тейлър Суифт

Никога няма да спрем да благодарим на Тейлър Суифт, че е саундтракът на най-тежките ни моменти. Слушането на нейните песни на висок тон, седейки на дивана в спалнята, е основна част от процеса на раздяла с бившия.

Благодарение на този тип песни знаем много добре, че Тейлър е преживяла няколко травматични раздели в живота си, а за да ги преодолее, тя очевидно използва музиката.

Не само композира нови, но разчита и на любими певици, които преди нея вече са олицетворили усещането на раздяла с любим човек. Нейната абсолютно любима песен за такива случаи е „You’re so vain“ на Карли Саймън.

Тейлър Суифт го доказа по време на последната церемония по награждаването на Rock & Roll Hall of Fame

Създателката на „Cardigan“ нарече „You’re so vain“ „най-добрата песен, писана някога“ и „най-добрият начин, по който някой е описвал раздяла“. Не знаем за вас, но ако това изказване идва от самата нея, трябва да го повярваме. Няма по-квалифицирана звезда, която да изрази преценка от този тип.

Неслучайно по време на етап от Red Tour преди няколко години Тейлър изненада публиката, като се появи на сцената със Саймън и  изпя въпросната песен с нея. По това време легендарният албум току-що бе излезнал, а певицата го описа като „олицетворение на усещането да си с разбито сърце“.

Друга звезда, която е до болка запозната с песните за раздяла, определено е Оливия Родриго. И познайте коя е любимата й песен за раздяла? Точно така, отново „You’re so vain“.

Какво можем да направим по въпроса? Нека я добавим незабавно към нашия сърцераздирателен плейлист и психически да се подготвим за момента, в който може да се окаже, че трябва да си я пуснем.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зоуи Кравиц: За срещата си с Чанинг Тейтъм и приятелството с Тейлър Суифт