Тейлър Суифт и Джо Алвин хванати за ръце след партито на MTV VMA

Тейлър Суифт бе облечена в костюм на Moschino, а токчета й на платформа бяха просто зашеметяващи. И въпреки че Алвин не се присъедини към певицата на самата церемония на наградите, този избор определено не е изненадващ. Двойката никога не е присъствала заедно на церемония на музикални награди.

Единственото събитие, на което са присъствали в обща компания бяха наградите „Златен глобус“ през 2020 г. Kато дори тогава Тейлър и Джо минаха отделно по червения килим. Алвин и Суифт просто стояха заедно по време на самата церемония, отбелязвайки рядкото изключение в тяхната толкова лична любовна история, датираща вече близо шест години.

В интервю през април, Джо Алвин коментира решението двамата да държат връзката си далеч от светлината на прожекторите, като сподели: „Искам да запазим връзката си лична, но това е по-скоро отговор на нещо друго. Живеем в култура, която става все по-натрапчива… Колкото повече давате – и честно казано, дори и да не давате, нещо ще ви бъде взето.“

Тогава той добави, че се надява обществеността да загуби интерес към тях като двойка. „Мисля, че тъй като създадохме прецедент – нашият избор да бъдем колкото може по-лични и да не подхранваме тази страна на нещата. Колкото повече правим това, надявам се, толкова повече натрапчивостта и интригата да намаляват“, каза още той.

Тейлър Суифт и новата ера във визията й

Певицата ни показа своята тъмносиня рокля със звезди, дело на Moschino. А русата и коса с леки вълни, допълваше визията и по нежен начин. Определено Тейлър се превърна в звездата на вечерта на MTV VMA 2022.

Самата тя обяви и първите продробности за „Midnights “ в своя Instagram. В допълнение към разкриването на проекта, който ще обхваща 13 песни и ще излезе на 21 октомври, Суифт засегна темата, която музиката й ще ни представи. Тя също така сподели и обложката на албума, включваща същия вид синьо, което носеше за визията си на афтърпартито след звездната церемония.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тейлър Суифт обяви новия си албум след победата на MTV VMA 2022

Hero Slider