Тейлър Суифт обяви новия си албум след победата на MTV VMA 2022

По време на речта си на MTV VMA, Тейлър Суифт обяви, че нейният най-нов албум ще стане факт на 21 октомври. Очакват ни 13 песни, разказващи историята на дузина безсънни нощи за певицата.

„Това е колекция от музика, написана посред нощ, пътуване през ужаси и сладки сънища“, написа Суифт в Instagram. “За всички нас, които се въртяхме и решихме да оставим лампите светнати, и да отидем да потърсим – надявайки се, че може би, когато часовникът удари 12 … ще се срещнем със себе си.”

На обложката на албума всъщност е самата Тейлър с изумителни сенки, съзерцаваща пламъка на запалка. Звездата завърши изявлението си в социалните мрежи с думите: „Запознайте се с мен в полунощ.“

Тейлър Суифт обяви новия си албум, приемайки поредната награда

Талантливата певица сподели за голямото събитие, докато приемаше наградата за своя 10-минутен „All Too Well: The Short Film“, с участието на Сади Синк и Дилън О‘Брайън. Тейлър написа, режисира и се появи в краткия филм, който разширява презаписаната версия на звездата от нейния албум от 2012 г.

„All Too Well“ бележи третия път, в който Суифт си тръгва със статуетка в категорията „Видео на годината“ на MTV VMA. През 2015 г. тя отново бе отличена за „Bad Blood“, а през 2019 г. певицата грабна приза за „You Need to Calm Down“.

В снощната луда звездна вечер, късометражното видео спечели награди и в категориите „Най-добра дълга версия на видео“ и „Най-добра режисура“. Тейлър бе номинирана и за наградата „Най-добра кинематография“, която отиде при колегата й Хари Стайлс за „As It Was“, както и за „Най-добър монтаж“, която отиде при „Saoko“ на Розалия.

И да не забравяме, „Midnights“ излиза на 21 октомври.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Победителите на MTV VMA за 2022 г. : Вижте пълния списък