Тейлър Суифт блести на наградите iHeartRadio

Още един ден, още един червен килим за Тейлър Суифт. Този път е ред на наградите iHeartRadio 2023, събитието, което отдава чест на най-доброто от международния музикален свят. Именно затова певци от цял свят дефилираха по червения килим, демонстрирайки изключително бляскави визии.

Мнозина се спряха на тъмни аутфити, от Фийби Бриджър в Rodarte през Кели Кларксън, до водещия на събитието Лени Кравиц, който като истинска рок сезнация бе заложил на двуредово сако с подплънки в комбинация с блестящи панталони с широки крачоли, завършвайки звездния си look с чифт обемни слънчеви очила.

На шоуто блесна и P!NK , която пристигна облечена в бял дизайнерски тоалет, дело на Robert Wun, а малко по-късно се качи на сцената, показвайки ни прекрасна асиметрична пола, събирайки овациите след акробатичното изпълнение на нейния прекрасен хит.

Тейлър Суифт отново блести най-ярко, точно както сме свикнали да бъде

Блясъкът и пайетите се превърнаха в общата нишка на вечерта. Тейлър Суифт пък бе отличена с наградата „новатор“ на iHeartRadio 2023.

Част от заслугите за  бляскавата вечер определено можем да дадем на нейния разкошен гащеризон с качулка на Alexandre Vauthier Couture, инкрустиран с диаманти. Суифт обаче блесна и благодарение на речта, която изнесе, държейки наградата в ръцете си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от iHeartRadio (@iheartradio)

„Стотиците или пък хиляди глупави идеи, които имах, ме доведоха до добрите. Трябва да си позволиш да се провалиш. Правя всичко по силите си, за да не се проваля, но си давам разрешението да го направя и вие също трябва“, сподели откровено звездата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Необикновената история зад „Eras Tour“ на Тейлър Суифт