Защо Тейлър Суифт и Джо Алуин се разделиха?

Тейлър Суифт и Джо Алуин изглеждаха като мечтаната двойка: успешни, талантливи, щастливи и дълбоко влюбени един в друг. Поне в това вярвахме, докато не излезе новината, че двамата са се разделили след 6 години заедно.

Разривът между актьора и певицата определено бе неочакван. А според това, което съобщава „People“, те слагат край след многобройни възходи и падения, последното от които е накарало двойката да реши да тръгне по различни пътища.

„Те са имали трудни моменти и преди винаги са решавали нещата, така че приятелите им си мислеха, че ще отделят известно време, но също така, че в крайна сметка ще се съберат отново“, разкрива източник пред американското списание, добавяйки, че „в крайна сметка Джо Алуин и Тейлър Суифт не си пасват един на друг.“

Джо Алуин се бори със славата на Тейлър Суифт и общественото внимание към връзката им

„Разликите в техните характери станаха все по-трудно за пренебрегване след няколко години заедно и това ги накара да се дистанцират“, продължи да споделя информаторът.

„Тейлър и Джо говореха за брак до преди няколко месеца, но нещата между тях изведнъж се сринаха“, добавя още той.

В края на краищата едва наскоро 33-годишната поп звезда благодари на партньора си, че е нейн източник на вдъхновение за новите й песни, като се започне с песента „All of the Girls You Loved Before“, също посветена на Алуин.

Новината за раздялата между певицата и актьора се разпространи преди дни, което очевидно е причината Тейлър да се посвети на концертите си по целия свят, част от „Eras Tour“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тейлър Суифт и Джо Алуин се разделят след шест години заедно