Тестват Брад Пит за алкохол и наркотици

С всеки изминал ден разводът между Анджелина Джоли и Брад Пит придобива все по-грозни оттенъци.

След като бе обвинен, че е ударил сина си Мадокс под влиянието на алкохол и наркотици, сега актьорът е решил да докаже на всяка цена, че няма проблем със спиртните напитки и дрогата. Затова Брад доброволно се е подложил на медицински тестове. Той дори е предложил да мине на детектор на лъжата, за да опровергае всички обвинения срещу него, но Джоли е отказала.

В момента срещу Пит се води разследване, но засега няма стопроцентово потвърждение, че е бил груб с 15-годишното момче. Инцидентът, заради който Джоли подаде документи за развод, се е състоял по време на полет. За него стана ясно, след като член на екипажа е подал сигнал в полицията в Лос Анджелис.

От отдела за защита на децата и семейството са прегледали Мадокс и по неговото тяло не са открити следи от насилие. От своя страна обаче ФБР продължава с разследването на сигнала, тъй като инцидентът е станал във въздушно пространство.

Самата Анджелина до момента не е казала и дума за развода и обвиненията, а в документите се е позовала на непреодолими различия. Приближени до актьора обаче са категорични, че Джоли се опитва на всяка цена да го оклевети и да получи пълно попечителство над шестте им деца.