Сватбеният ден на Александра Дадарио – приказка през юни

Синеоката актриса Александра Дадарио е тук, за да ни въведе в летния сватбен сезон. Познатата ни от филма „Baywatch“ звезда, избра невероятна копринена рокля за своя перфектен сватбен ден. И въпреки че не се омъжи в Италия, каквито бяха първоначалните планове на 36-годишната красавица, сватбеният ден в Ню Орлиънс не беше по-малко атрактивен.

Двойката изглеждаше великолепно, сякаш излезнала от стар филм.

Истинска класика! За визията си, Андрю Форм беше избрал лек костюм на райе от Брунело Кучинели.  Дадарио пък сияеше в дълга, плисирана, копринена рокля с дантелени апликации и воал от тюл, дело на Даниел Франкел. В даден момент, актрисата добави към своя стайлинг и дантелен бял чадър. Цялостната и визия беше съобразена изцяло с горещото времето в Ню Орлиънс – лека, прохладна и нежна. Дори аксесоарите, прическата и гримът на актрисата бяха изключително ефирни.

В сватбеният ден на Александра Дадарио, щастливата двойка е била заобиколена от най-близките си хора – семейство и приятели. Шафери и носители на пръстените на събитието са били двете деца на Андрю Форм от бившата му съпруга, Джордана Брустър – Джулиан на 8г. и Роуан на 6г. Младоженците са избрали кратка сватбена церемония, за да могат гостите им да се отдадат на празника и хубавата музика.

Александра Дадарио и Форм се срещат случайно и изключително любопитно като на филм. Разхождайки се из улиците на Ню Йорк, по време на пандемията от Covid-19, Форм минал покрай синеоката красавица и се обърнал, за да и каже „Здравей!“. Когато звездата от „Спасители на плажа“ се обръща, за да го погледне отново, тя го поздравява, а след това и двамата се засмиват, сякаш са единствените хора на оживената улица. Точно в този момент Форм я кани на вечеря, а след пътуването им до Атина през август 2021г., те решават да се свържат завинаги.

Сватбеният ден на Александра Дадарио се състоя в емблематичната зала Preservation Hall.

Толкова стара, историческа и красива… След това събитието се премества в сърцето на Френския квартал. Най-важният ден на двойката е непринуден от самото си начало. Можем да кажем, че темата на сватбения ден е „спокойствие“. Както вече казахме, Ню Орлиънс дори не е бил първоначалният план за провеждане на сватбената церемония. Актрисата имаше голямото желание да се омъжи в Италия, за да може да пие италианско вино поне три дни. Плановете обаче се променят, когато тя намира работа, която я отвежда в Ню Орлиънс, напомняйки и за сватбата на приятелите и в същия град.

Двойката държи връзката си далеч от светлините на прожекторите, а може би това е и ключът за здравината и. А ние пожелаваме на младоженците силна и вечна любов!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-неподходящата и най-романтичната дата за сватба през 2022 година