Най-неподходящата и най-романтичната дата за сватба през 2022 година

Няма защо да се притеснявате, ако сте планирали лятна сватба.

Макар и всеки сватбен ден да е специален за една жена, астролозите смятат, че има няколко по-щастливи и благоприятни дни от годината за подобен повод. През 2022-ра има една дата, която се откроява като по-неподходяща, и една, която се смята за най-романтичната от цялата година – перфектен момент да кажем “да”.

Най-неподходящата дата – 28 март

Точно тогава Венера преминава през знака на Водолея, което прави денят неособено благоприятен за любовта. Обикновено планетата не съвпада подобаващо с въздушния знак и в моментите, в които преминава през него, на много хора не им върви във връзките.

Ако пък сте избрали именно тази дата за празника си, не се притеснявайте. За някои хора тя е по-благоприятна, отколкото за други. Проверете наталната си карта и къде Водолей попада в нея и ще разберете – може би датата, която е неприятна за толкова много други, е перфектната за вас.

Най-романтичната дата – 30 април

Този ден е много силно зареден и перфектен за женитба по няколко причини – тогава Венера и Юпитер се съединяват в Риби, а първото затъмнение за годината се случва под влиянието на Телеца, управляван от Венера. Затова и точно тогава любовта ще витае във въздуха и ще отвори възможност за един незабравим сватбен ден.

Hero Slider