Сватбата на Манди Мур: без блясък и излишна суета

След 3 годишна връзка, двамата си казаха “ДА” на интимна церемония.

Манди Мур и музикантът Тайлър Голдсмит се запознват в Instagram, след като става ясно, че актрисата е голям фен на групата Dawes, в която Тайлър е вокалист.

A night to remember… Красивата сватба на Гуинет Полтроу!

Двамата са заедно от 2015 година, въпреки че тогава Манди е все още омъжена, но само по документи. Още през 2014 тя се разделя с тогавашния си съпруг Райън Адамс по много мирен и зрял начин, което само й помага да обяви по-лесно и скоро новата си връзка.

Миналата година през септември Тайлър предлага на Манди по време на снимки за сериала, в който тя участва и новината става публична доста по-късно, тъй като двамата съобщават само на най-близките си.

Снимки: Приказната сватба на Хилари Суонк

Сватбата им, подобно на годежа, също е отредена само за приятелите и роднини на двойката. Манди и Тайлър си казаха “ДА” по време на много интимна церемония, проведена в задния двор на къщата им в Лос Анджелис.

Може би защото е втори брак на Манди, актрисата и певица е облечена в ефирна дълга рокля в бледо розово, какъво е и основният цвят на сватбата.

Алеята, водеща към олтара е украсена с огромни пера в нежни розови и телесни тонове. Самият олтар е изграден от дребни розови цветя – в пълен унисон с романтичното настроение, носещо се сред гостите.

Прекрасните кадри от сватбата на Манди Мур и Тайлър Голдсмит може да откриете в галерията. 

Fashion Gallery