Снимки: Приказната сватба на Хилари Суонк

Хилари Суонк изненада с приказна сватба в гората, която премина при пълна дискретност.

44-годишната актриса и социалният предприемач Филип Шнайдър се ожениха през уикенда след 2-годишна връзка. Церемонията се е състояла под открито небе в резервата Сейнт Лусия в Кармел, Калифорния.

10+1 тайни сватби на Холивуд

Хилари залага на две рокли за своя специален ден. Едната е дело на Elie Saab, на когото е почитател. Те се отличава с дантела Шантили, осем метра копринен шифон и шест метра органза, като създаването й отнема 150 часа.

“Исках нещо романтично, което изглежда неостаряващо като гората от секвои, където щяхме да се оженим, а дизайнът надскочи най-големите ми очаквания. Беше повече от това, което си представях,” казва Суонк пред сп.Vogue.

Втората рокля за деня е на Dior и тя е предназначена за сватбения прием, който се състои във вековен хамбар в рустик стил. Обувките на булката са дело на Christian Louboutin.

Хилари Суонк развали годежа

Хилари и Филип са заедно от края на 2016 г. Връзката им е истинска изненада за всички, тъй като доскоро актрисата е сгодена за тенисиста Рубен Торес. Това е втори брак за Суонк, която има 10-годишен брак с колегата си Чад Лоу. Двамата се разделят през 2007 г.

Снимки: Profimedia