Netflix отрича информация за „сериозно нараняване“ на снимачната площадка на „Squid Game“

Netflix категорично отрече информация, според която, състезатели са претърпели сериозни наранявания при минусови температури на снимачната площадка на риалити поредицата „Squid Game“.

Стрийминг платформата, Studio Lambert и The Garden, компаниите, които копродуцират шоуто, заявиха, че твърденията, представени от The Sun, са неверни. „Въпреки че на снимачната площадка беше много студено и участниците бяха подготвени за това, всякакви твърдения за сериозни наранявания са неверни“, добавят от Netflix.

Британският таблоид съобщи, че метеорологичните условия са били ужасяващи и именно те са довели до най-малко един състезател, който е получил разтежение, докато други са претърпели измръзване.

Състезателната поредица „Squid Game: The Challenge е факт от миналото лято

Телевизионното шоу ще проследи над 400 играчи от реалния живот, докато се състезават в поредица от игри, вдъхновени от сериала. А наградата е $4,56 милиона. Да, това са фактите.

Брандън Риг, вицепрезидент на Netflix сподели, че феновете очакват „завладяващо и непредвидимо пътешествие“.

„Squid Game превзе света като буря със завладяващата си история и емблематичните образи на режисьора“, коментира още той, добавяйки: „Благодарни сме за подкрепата му, докато превръщаме измисления свят в реалност с това мащабно състезание и социален експеримент. Феновете на драматичната поредица очакват завладяващо и непредсказуемо пътешествие, докато нашите 456 състезатели от реалния свят участват в най-голямото състезателно шоу досега. Предстоят моменти, пълни с напрежение и обрати, както и най-голямата парична награда за финал.“

Припомняме ви, че втори сезон на сериала бе потвърден миналата година заедно с представянето на нов смъртоносен герой.

ВИЖТЕ ОЩЕ: „Squid Game 2“ и актьорите, които ще се завърнат на екран