„Squid Game 2“ и актьорите, които ще се завърнат на екран

Вторият сезон на най-гледания корейски сериал, стриймван в Netflix, най-накрая е в процес на работа. И въпреки, че „Squid Game 2“ все още е обвит в мистерия, през последните няколко часа бе разкрито, че трима от героите, присъстващи в първия сезон на шоуто, ще се завърнат в следващите епизоди.

Както се очакваше, в актьорския състав на „Squid Game“, сезон 2, ще бъде Ли Джънг-дже в ролята на главния герой Сионг Джи-хън, който в първия сезон успя да триумфира в игрите, като грабна главозамайващ награден фонд.

Богатството обаче не даде на Сионг спокойствието, което желаеше, тъй като сега единственото му желание не е да живее охолен живот, а дори напротив. Той иска да спре „Играта на калмари“, като се увери, че никой друг няма да се сблъска със същите преживявания като него.

Ли Бюн-хун също ще се завърне в „Squid Game 2като Front Man

Настоящият лидер на „Squid Game“ се оказа не само по-големият брат на детектива, но и един от победителите в предходното издание на игрите. Цветен персонаж с множество сиви зони, които все още предстои да бъдат открити. Front Man, който, сигурни сме, ще ни впечатли в новия сезон на сериала.

Друго голямо завръщане ще бъде това на Гонг Ю като набирач на състезатели за играта. Той набира нови играчи, като ги примамва на улицата с оправданието да се изправят срещу „Ddakji“, много популярна детска игра в Южна Корея.

Що се отнася до новите актьори, очаква се да видим гаджето на Йон-хи, чието влизане бе обявено през последните дни от Хуанг Донг-хьок, режисьор и продуцент на телевизионни сериали, предавани в Netflix.

“Предстои нов кръг: Бяха необходими 12 години, за да оживее първият сезон на “Squid Game” миналата година, но бяха необходими само 12 дни, за да се превърне в най-популярния сериал на Netflix”, споделя Донг-хьок с феновете.

„Благодаря ви, че гледахте и харесахте шоуто. Сега Джи-хън се завръща, Front Man също се завръща. Идва и сезон 2. Човекът, облечен в ддакджи може да се е върнал, кой знае? Ще бъде представено и гаджето на Йон-хи“, продължава Хуанг, преди да завърши със завладяващото: „Присъединете се към нас отново за напълно нов кръг“.

Е, сигурни сме, че и вие не можете да устоите на това предложение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: “Squid Game” се превръща в риалити шоу