Списание People постави на корицата си четирите най-влиятелни жени на годината

За първи път в историята на списанието са избрани четири звезди, които са постигнали най-много през годината.

Всяка година по това време на корицата на списание People се появява известната личност, която според редакторите е направила най-значителни деяния през изминалите 12 месеца. Тази година избраните жени са четири.

На кориците виждаме Мишел Обама, Дженифър Анистън, Тейлър Суифт и Дженифър Лопес. От изданието казват, че е нямало как да изберат една от четирите, защото всяка от тях е направила 2019 година по-добра по свой начин.

За Мишел изминалата година е специална, защото най-сетне е успяла да разкаже историята си от първо лице с мемоарите си “Becoming”. Книгата става неоспорим бестселър и е номинирана за Грами.

Историята на Мишел Обама: един аборт и едно инвитро

Тази година Джен се върна към снимането на телевизионни сериали за първи път след “Friends”. Проектът е силно феминистки настроен и с това актрисата имаше възможността да подкрепи каузата.

В годината, в която тя заслужи приза “Изпълнител на десетилетието” и подобри музикалните рекорди, поставени от най-видните лица в индустрията, нищо чудно, че виждаме Тейлър на корицата на списанието. За нея годината е още по-специална, защото публикува албума си “Lover” и направи дебюта си на големия екран.

За Джей Ло пък 2019 е специална поради много причини – счупи много рекорди с филма си “Hustlers”, навърши 50 години, проведе много успешно турне и дори се сгоди за Алекс Родригес. Самата тя описва последните 365 дни като годината, в която мечтите й са се сбъднали.

Празнуваме рождения ден на Джей Ло с компилация от някои от най-запомнящите й се тоалети