Историята на Мишел Обама: един аборт и едно инвитро

Мишел Обама написа мемоар, в който споделя истината за бременността си

Съпругата на Барак Обама, която сега се радва на двете си прекрасни момичета, е имала много тежка съдба и проблеми, докато сбъдне мечтата си да стане майка.

Цялата истина за дългият и труден път, който Мишел и Барак са извървяли през годините, бившата първа дама разкрива в мемоара си “Becoming”, който ще се появи на пазара тази есен.

Мишел Обама е преживяла спонтанен аборт преди повече от 20 години, а дълго време след това се е борила с безплодие. За да забременне с двете си момичета, Мишел е трябвало да се подложи на инвитро процедури. 

6 скрити причини да не забременявате

За своя аборт Мишел коментира: “Чувствах се сама и изгубена, сякаш се бях провалила… Не знаех колко често срещани са спонтанните аборти, понеже никой не говореше за тях. Просто трябваше да живеем в болката си и да си повтаряме, че сме развалени.

По време на инвитро процедурите, много често се е налагало Мишел сама да си поставя необходимите инжекции с хормони, тъй като съпругът й тогава е бил твърде зает със задълженията и отговорностите си.

Въпреки това, тя е успяла да забременее и сега е горда майка на две момичета –  Саша Обама (20) и Малия Ан Обама (17). Семейството на Обама винаги е било много сплотено и единно, вероятно заради високата цена, които са платили да го създадат. 

Fashion Gallery