Spice Girls се събраха отново

През уикенда четири от петте оригинални Spice Girls се събраха отново, за да отпразнуват 50-ия рожден ден на бившия член на емблематичната група – Гери Халиуел. И за огромно наше щастие носталгичният момент бе запечатан във видео, за да могат феновете да го изживяват отново и отново.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

В понеделник Дейвид Бекъм сподели видеото в Instagram, включващо съпругата му Викория Бекъм, известна още като Posh Spice, танцуваща на хитовата песен от 1996 г. „Say You’ll Be There“ заедно с Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и рожденничката Халиуел.

„Специално празнуваме Джинджър този уикенд и още по-специално уловихме този момент на момичетата“, написа Дейвид в описанието под поста си.

„❤️ Приятелство за цял живот ❤️“, допълни още съпругът на Виктория Бекъм, отбелязвайки и липсващия пети член на групата – Мелани Браун, която не успя да присъства на събитието – „@officialmelb липсваше ❤️ “.

Виктория Бекъм сподели кадри от партито на Spice Girls

В неделя модният дизайнер уважи Халиуел в Instagram като качи две снимки от празненството. Първата представя Виктория, позираща с Бънтън и Чизхолм, а втората ни показва как Posh Spice и Бънтън са прегърнати. „Обичам ви @EmmaLeeBunton и @MelanieCMusic 💕 xx VB“, написа тя в описанието под поста в официалния си профил.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Семейство Бекъм се събра в Лондон