Семейство Бекъм се събра в Лондон

Дейвид винаги разчита на подкрепа от семейството си. Във вторник вечер бившият футболист бе придружен от съпругата си Виктория и децата си Круз /17 години/, Ромео /20 години/ и Харпър /11 години/ за прожекцията на нов Disney + сериал.

За „Save Our Squad“ футболната суперзвезда обу бутонките и отиде на футболните игрища от детството си, за да помогне на млади спортисти под 14-годишна възраст, които се борят да се развиват. Първият епизод ще бъде представен в стрийминг платформата на 9 ноември.

За премиерното събитие бившата спайска и съпруга на Дейвид Бекъм бе избрала аутфит от черен пуловер, копринена пола и чифт ботуши в тон, разбира се. Междувременно съпругът й бе облечен в елегантен сив костюм, украсен с мак, за да отбележи Деня на примирието.

Защо Бруклин Бекъм отсъства от събитието?

Най-големият син на Виктория и Дейвид отново пропусна да застане до родителите си. През август 2022 г. американската медия „Page Six“ предаде думите на близък приятел на британското семейство, който твърди, че Виктория Бекъм и нейната снаха Никола Пелц „изобщо не се разбират и не си говорят помежду си“.

Многократните отсъствия на младоженците по семейни срещи само засилват твърденията. В интервю на „Variety“ Бруклин Бекъм се опита да сложи край на спекулациите, казвайки, че „всички се разбират добре“.

Но дали това е достатъчно? Можем само да гадаем.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дейвид Бекъм черпи вдъхновение от сина си Ромео

Hero Slider