София Ричи скъса с изневеряващия Скот Дисик

Скот Дисик винаги е бил със слаб ангел и отново съгреши. Милионерът е засечен с мистериозна блондинка по време на парти на Кание Уест.

Дисик е засечен да се прегръща с момичето, а кадри от партито видяха бял свят. На купона по случай новия албум на Кание, не е била поканена приятелката на Скот – София Ричи, но пък там са били всичките сестри Кардашиян, включително и бившата му половинка.

София Ричи – новата любимка на модния свят

Този случай накара 19-годишната София да сложи край на връзката си с Дисик, който има три деца от Кортни Кардашян – 8-годишния Мейсън, 5-годишната Пенелопе и 3-годишния Рейн.

“София скъса с него”, заяви близък до двойката източник. Друг пък сподели, че Ричи набързо се е изнесла от дома на богаташа. До това решение се стигнало, благодарение на бащата на София – музикантът Лайънъл Ричи, който убедил дъщеря си, че заслужава повече от мъж, който непрекъснато изневерява.

Кортни Кардашиян забрани на Скот да вижда децата им

“Баща й има голямо влияние над нея. Той й каза, че му дошло до гуша и че тя заслужава повече. Лайънъл й каза да се върне у дома и тя го послуша. София е разстроена и натъжена, но си дава сметка, че не е имала друг избор, след като Скот й изневерил. Тя много разчита на подкрепата на семейството си,” допълва източникът пред E! News.