София Ричи – новата любимка на модния свят

На представянето на новата колекция на Кание Уест за Adidas Yeezy Season 4, състояло се преди няколно дни в Ню Йорк, едно от най-обсъжданите неща не бяха новите предложения на рапъра, превърнал се в дизайнер, а участието на София Ричи в дефилето.

Ако името й ви звучи познато, това не е случайно. София e по-малката сестра на модната икона и дизайнер Никол Ричи, и е повече от очевидно, че е научила много за модата и стила от нея. И въпреки това, 18-годишната блондинка успява да излезе от сянката на Никол и баща им, музикалната икона Лайнъл Ричи, откривайки своето собствено място в шоубизнеса. 

“Искам да ме приемат сериозно, а не само като “малкото момиче”, което си има стилист,” казва София за статуса си на изгряващо It-момиче. Ако съдим по близо двата милиона последователи в Instagram, които се увеличават с всяка минута, особено след като се заговори, че тя е най-новата изгора на Джъстин Бийбър, Ричи дава сериозна заявка да се присъедини към топмоделите на новото поколение. Освен това тя често може да бъде забелязана и с други звезди от модния подиум, сред които Бела Хадид, Джоан Смолс и Алесандра Амброзио.

Вижте повече за София в галерията!