Шон Мендес и Сабрина Карпентър се срещат

Певците присъстваха на Vanity Fair Oscar Party, но позираха на червения килим поотделно, въпреки че прекарват времето си заедно от седмици. „Шон и Сабрина се виждат“, споделя уверено източник пред Entertainment Tonight.

„Те излизат заедно често и се опитват да бъдат сдържани. Дори бяха заедно на рожден ден преди няколко седмици, толкова са сладки. Шон е щастлив“, добавя още той.

Според същия човек, въпреки почти година слухове за връзката на Мендес с терапевтката д-р Джоселин Миранда, такава всъщност никога не е съществувала. „Той никога не се е срещал по този начин с д-р Джоселин Миранда и никога не е имало романтични отношения между тях“, коментира източникът.

Шон Мендес и Сабрина Карпентър бяха снимани заедно на разходка в Лос Анджелис

Шон Мендес е доста чувствителен след раздялата си през ноември 2021 г. с тогавашната си двугодишна приятелка Камила Кабейо. През април миналата година той коментира как раздялата е променила възгледите му за живота и любовта.

„Мисля, че за мен голяма част от случилото се бе свързано с това да си дам време, нали знаете, и да не бъда прекалено строг към себе си относно чувствата и пиковете на „Аз съм добре“ и „Аз съм не до толкова добре““, коментира Шон Мендес.

„Мисля, че от значение за мен бе осъзнаването, че в живота ми има толкова много хора, на които мога да разчитам. Не просто да прехвърлям всичките си трудности върху един човек. И мисля, че това бе много важно. Трябваше да се науча как да вярвам отново на приятелите си, да се науча как да вярвам на семейството си, да се доверявам на хората около мен. Вместо просто да се обадя на един човек, сега имах шест души до себе си, на които мога да се обадя и да балансирам всичко това. Това бяха много дълбоки вдишвания, казвайки си: „Добър си, човече! Разбираш ли? Ще се справиш. Сякаш всичко е наред““, сподели звездата.

„Наистина се опитвам да бъда стабилизираща сила за себе си“, добави още Шон, казвайки: „Мисля, че това е комбинация от всички тези неща. Не може просто да се изолираш и да си кажеш „Ще се справя с това сам“, защото това в крайна сметка ще те върне назад. В същото време трябва да можем да поемаме дълбоко дъх и да си казваме „Разбрах, всичко това беше за добро.““

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шон Мендес: „Турнето е отменено, но няма да спра да правя музика“