Шер се качи на модния подиум

Шер е олицетворение на силата и стила. Икона, пионер и дори много повече от това. Но спираме до тук, защото списъкът може да бъде безкраен. И, да, определено не е изненадващо, че на фона на „Strong Enough“ певицата се появи на финала на Balmain Festival.

“Това е годишният празник на красивите възможности, които могат да бъдат постигнати чрез комбиниране на най-доброто от музиката и модата”, обясни творческият директор на Balmain – Оливие Рустейн.

„Така че, за да закрием тазгодишния фестивал, не можахме да изберем по-добър артист от Шер. В края на краищата, от 60-те години на миналия век е ясно на всички колко мощна може да бъде комбинацията от тези две изкуства“, добави още той.

С пълната с успехи и активност история на певицата, която на 76-годишна възраст изглежда безупречно, дори когато е развълнувана, тя дефилира редом до Оливие по модния подиум след представянето на колекцията пролет/лято 2023.

Времето сякаш е спряло, от очите й до дългата и черна коса… тя винаги носи онази идентичност, която никой друг не притежава.

Шер предефинира каноните на модата със своя стил

Тя е тук и е развълнувана, облечена в трико, дело на френската марка, характеризиращо се с остри презрамки и дълбоко деколте. И за капак, много високи платформи, с които върви, разбира се, със завидна лекота.

„Знаех, че трябва Шер да бъде с нас днес на модния подиум, за да закрием тазгодишния фестивал“, добави Оливие.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nicolas Rahhal (@hautecoutureglobal)

На Седмицата на модата в Париж всичко е възможно, дори и участието на звезда от такъв ранг. Почти 80-годишната певица е категоричната муза на Оливие Рустейн, креативен директор на бранда.

Накратко, Шер, вечната Шер, не иска да спре и ние също не искаме да станем свидетели на този момент. Затова й се възхищаваме толкова много.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян си сътрудничи с Dolce&Gabbana