Ким Кардашиян си сътрудничи с Dolce&Gabbana

Четвъртият ден от Седмицата на модата в Милано бе белязан от представянето на колекцията на Dolce&Gabbana, създадена в сътрудничество с Ким Кардашиян. Събитието очакваха и многобройните фенове, които бързаха към централата на италианската модна къща, с надеждата да видят суперзвездата.

Сензационната колаборация бе анонсирана с много силна рекламна кампания и публикации в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

На фона на модното шоу се прожектира черно-бял филм на Ким, в платинено русо, която се наслаждава на ястие с паста в ресторант. Всеки кадър бе излъчен на забавен каданс, обхващайки безобидни жестове като хапване на парче хляб, които изпълнени от американския инфлуенсър, представляват завладяващо представление.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Ким Кардашиян x Dolce&Gabbana в „Ciao Kim

Дефилето се проведе под ритмична музика, за да разкрие колекцията, озаглавена „Ciao Kim“, чиито модели бяха избрани лично от риалити звездата от архивите на модната къща от 1987 до 2007 година.

Следователно от Dolce&Gabbana ни представиха съвършени исторически модели с тесни рокли, корсети и прозрачно дантелено бельо. Освен тях имахме възможността да видим дънки с ниска талия и изрязани топове.

Събитието не пропуснаха майката на Ким – Крис Дженър, сестра й Клои Кардашиян, както и трите й деца – Норт, Сейнт и Чикаго. Звездното семейство бе настанено на първи ред, за да аплодира Ким Кардашиян, която се появи, за да поздрави гостите си с поклон в края на модното ревю, в компанията на двамата творци Доменико Долче и Стефано Габана.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Даниел Леви е личният стилист на Ким Кардашиян