Шакира работи върху нова песен срещу Пике

Триъгълникът Шакира-Пике-Клара Чиа Марти продължава да доминира в медийното пространство из целия свят, благодарение на почти безкраен репертоар от новини, които бяха създадени през последните няколко седмици. Този котел от провокации се захранва от именно от Шакира и Пике.

Последната от тях е снимката, публикувана от футболиста в Instagram, на която Клара Чиа най-накрая бе представена на света като официалната му половинка.

Но това със сигурност не е епилогът на историята. Според журналисти, Шакира е готова за страхотен контраход – нова песен, отново фокусирана върху приключилия й брак. Припомняме ви, че той продължи 11 години, а двойката има две деца.

Шакира и Карол Джи работят заедно по нов проект

Всъщност самата изпълнителка бе забелязана да носи тениска с надпис „Te quedó grande“, което в превод означава „беше мило от твоя страна“, очевидно с ирония и в знак на не твърде завоалирана препратка към песента на Шакира и Bzrp.

Артистичният потенциален дует между двете най-известни колумбийски певици в света примамва феновете им. Освен това Карол Джи винаги е казвала, че мечтае за дует с Шакира.

Е, сега слуховете за нова песен по адрес на Пике биха потвърдили това намерение за отмъщение с милиони гледания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира срещу Жерар Пике: От Twingo-то до вещицата