Шакира с песен посветена на раздялата й с Жерар Пике

Шакира се разхожда с дупка в гърдите в музикалното видео на новата й песен „Monotonía“.

Изпълнителката на “Hips Don’t Lie” пусна колаборацията си с пуерториканската звезда Ozuna, озаглавена “Monotonía”. Във видеоклипа към песента, сърцето й е изтръгнато от гърдите – буквално.

В музикалното видео, 45-годишната певица се разхожда в супермаркет с депресиран поглед, а в един момент някой я гърми с бойно оръжие в гърдите.

По-късно, с огромна дупка в себе си, колумбийската певица става и грабва окървавеното си сърце от земята.

След това се разхожда из града през нощта с дупката в гърдите си и изпуска сърцето си, върху което разни хора стъпват. Накрая на клипа Ozuna я чака с кутия в ръце. Тя поставя сърцето си вътре, заключва кутията и взема ключа със себе си.

Накрая тя си тръгва с усмивка, демонстрирайки чувство на сила и издръжливост след болката, която е изтърпяла.

Новата песен идва четири месеца след като Шакира и Пике, от когото тя има двама сина Милан на 9 и Саша на 7 обявиха, че се разделят.

„Със съжаление потвърждаваме, че се разделяме“, каза двойката в съвместно изявление през юни. „Молим за поверителност в този момент за благополучието на нашите деца, които са наш максимален приоритет. Благодарим ви предварително за вашето разбиране и уважение.“

По-късно певицата сподели, че е „трудно е да говоря за това, особено защото все още преминавам през него“. Освен това постоянното присъствие на папараци пред дома й и различните заглавия са направили тежката ситуация в очите на обществеността още по-трудна за нея.

А относно самата раздяла та сподели чувствата си като каза: „Онези жени като мен, които вярват в ценности като семейството и са имали голямата мечта да имат семейство завинаги да видят тази мечта разбита или раздробена на парчета вероятно е едно от най-болезнените неща, през които може да се премине.”

Вижте още: MAHMOOD ПРЕДСТАВЯ ДОКУМЕНТАЛНИЯ СИ ФИЛМ: „ТОЙ КАЗВА МНОГО ЗА МЕН“