Шакира за новата любов и битката с бившата си свекърва

Испанските таблоиди току-що излязоха с две нови и много пикантни новини за Шакира. Първата от тях е, че след болезнената и жестока раздяла с Жерар Пике, колумбийската певица отново е открила любовта. Тя е срещнала своя нов спътник в живота в Маями преди четири месеца, точно преди пускането на песента за отмъщение „Bzrp Music Sessions“.

Самоличността на предполагаемата нова любов на Шакира все още е обвита в мистерия, но според таблоидите поп звездата е ускорила преместването си в Маями именно заради него, без да чака края на учебната година за децата си Милан и Саша, както първоначално бе решила.

Втората новина, която тези дни доминира сред всички испански лайфстайл страници, е свързана с предполагаема кавга между Шакира и нейната бивша свекърва Монсерат Бернабеу. Източници, близки до колумбийската звезда, споделят пред „Latin Post“ за жестока свада по улиците на Барселона, завършила с физическа конфронтация: „Монсерат Бернабеу удари Шакира в лицето пред Жерар Пике и двете им деца.“

Няма снимки и видеозаписи от предполагаемата кавга, но всички знаят, че двете дами не са в никак добри взаимоотношения. Шакира не само нападна 60-годишната майка на Пике в песента си за отмъщение, но също така и постави кукла с образа на вещица към прозорците на Бернабеу.

Шакира забранява на децата си да се обаждат на баба си

Според „Latin Post“, враждата е започнала, когато поп звездата е открила, че Монсерат е „помогнала на Пике да скрие връзката си с Клара Чиа Марти“.

По данни на испанския таблоид влюбената двойка се е криела в дома на родителите на футболиста в ранните етапи на връзката си. Оттук и гневът на Шакира срещу нейната бивша свекърва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира коментира открито раздялата си с Пике за пръв път