Шакира дава автограф на Twingo-то на италиански фен

Песента за отмъщение на Шакира засипа Жерар Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти с доста нападателни фрази, които обиколиха света. Една от тях е именно: „Ти замени Ferrari с  Twingo“. Думи, с които дори самият футболист се пошегува, появявайки се на събитие от Kings League с бяло Twingo.

Е, сега ставаме свидетели на поредната лудост, свързана с Шакира. Нейн италиански фен, на име Дамяно, се качи в колата си и отпътува за Барселона, за да да получи автограф от нея на задната врата на колата си.

Мъжът засне всичко това, за да го публикува в Интернет: от подготовката за пътуването, през пристигането до къщата на Шакира, кратката среща с певицата и така желания подпис.

@damianocavadi Shakira mi firma la Twingo 😱 #shakira #shakirachallenge #bzrp #shakiraypique @Shakira @bzrp ♬ suono originale – Damiano Cavadi

Видеото с Шакира бе качено в TikTok и се превърна в истинска сензация

Не за първи път Дамяно постига „невъзможна мисия“. Всъщност преди време той успява да получи подарък от папа Франциск. Начинание, което му печели гостуване в „Le Iene“.

Този път мъжът успя да вземе афтограф от самата Шакира и то върху задата врата на Twingo.

Кадрите от събитието ни разкриват още една подробност. Очеивдно гневът между звездата и бившата й свекърва Монсерат Бернабеу изобщо не е утихнал.

Популярната вещица, както се вижда от новото видео, все още е изложена на балкона на поп звездата, с лице, обърнато към къщата на майката на Пике.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Родителите на Жерар Пике са готови да се преместят в нов дом, далеч от Шакира