Сезон 3 на “Emily in Paris” със световна премиера в Париж

Във вторник, 6 декември, в театъра Шанз-Елизе се състоя световната премиера на третия сезон на “Emily in Paris”. Добре познатите ни актьори се озоваха пред копие от червената фасада на бистрото, управлявано от Габриел /Лукас Браво/.

Звездата от сериала – Лили Колинс пристинга, раздавайки автографи на всички фенове. Дъщерята на Фил Колинс бе облечена в дълга бежова рокля, толкова подходяща за случая.

Екранната й половинка Лукас Браво бе заложил на изцяло черен аутфит под сивото си сако.

Ашли Парк също бе очарователна, като се открои в дълга златна рокля с пайети. Тя сподели няколко мили момента с приятелката си и извън сериала – Лили Колинс.

Няма как да порпуснем и присъствието на Ким Катрал, известна като Саманта Джоунс от „Сексът и градът“, чийто създател – Дарън Стар стои и зад “Emily in Paris”. В предпремиерата взеха участие още Камил Разат и Филипин Лирой-Бюлио.

Сезон 3 на “Emily in Paris” идва в Netflix на 21 декември

На събитието забелязахме още Силви Телие, залагаща на зимна визия в бежови тонове и шапка на главата си, за да посрещне подобаващо студа на френската вечер.

След грандиозния успех на първите два сезона, десетте епизода от третата част, продуцирана от Лили Колинс, ще ни зарадват съвсем скоро.

Е, очевидно всички ние ще прекараме коледните празници в Париж.

ВИЖТЕ ОЩЕ: “Emily in Paris”: Новият трейлър на сезон 3 ни разкрива много

Hero Slider