Страхотното приятелство между Серена Уилямс и Меган Маркъл

На 7 февруари 2010 г. Серена Уилямс и Меган Маркъл се срещнаха за първи път. Поводът? Партито, организирано за Super Bowl. Сред толкова много хора, тяхното приятелство се случи изключително естествено. До толкова, че няколко години по-късно, Меган разкри, че двете са се разбрали „моментално“.

Всъщност, според Марк Ходжкинсън, приятелството между двете се е развило толкова бързо благодарение на съобщения и телефонни обаждания. Говори се, че Меган, още по времето, когато започва да се среща с принц Хари, дори е искала съвети от бившата шампионка относно управлението на цялото медийно влияние.

Преди всичко си спомняме присъствието на Серена на кралската сватба в Съсекс, както и на празненството на Меган, организирано в Ню Йорк. Днес двете отново са рамо до рамо, по случай дебютния епизод на дългоочаквания подкаст на херцогинята „Archetypes“.

Не е случайно, че тя избра своята приятелка за първи гост. Двете дами обсъдиха темата за амбициите и разликата между половете. „Серена олицетворява амбициозния дух“, каза Меган. „Харесва ми да говоря за толкова важни теми със скъп приятел“, сподели бившата звезда на тениса.

Серена Уилямс и Меган Маркъл публикуваха нова снимка в Instagram

Можем да видим двете дами заедно с дъщерята на тенисистката – Олимпия. По време на едночасовия епизод, Уилямс и Маркъл обсъдиха голяма част от приятелството си, както и общите си корени в Лос Анджелис.

Успешните дами коментираха и понятието „амбициозност“ и как то се прилага по различен начин за мъжкия и дамския пол.

„Не си спомням някога лично да съм усещала негативната конфронтация зад думата амбициозен, докато не започнах да се виждам със сегашния си съпруг“, сподели Меган, имайки предвид Хари.

Е, любопитни сме да видим какво ще бъде развитието на любопитния подкаст на херцогинята.

ВИЖТЕ ОЩЕ: На какво се дължи апатията между Меган Маркъл и Кейти Пери?