На какво се дължи апатията между Меган Маркъл и Кейти Пери?

Принц Хари и Меган Маркъл живеят от месеци във вила мечта в Монтесито, Калифорния. Суперлуксозният дом е на стойност 14,6 милиона долара, а за съседи имат звезди като Опра Уинфри, Ариана Гранде и Брад Пит. Всичко звучи перфектно, нали така? Е, изобщо не е така.

За да наруши спокойствието на херцогинята, Кейти Пери живее на една ръка разстояние. По всичко личи, че бившата актриса не се вижда с певицата и съпруга на Орландо Блум.  Апатията между двете дами датира от дните на кралската сватба между Меган и Хари през 2018 г.

Още тогава, Кейти Пери даде да се разбере, че сватбената рокля на Меган Маркъл изобщо не и харесва. Според нея, тази на Кейт Мидълтън е много по-впечатляваща.

„Бих направила някои промени в роклята. Никога няма да спра да казвам истината. Бих избрала по-подходяща. Тази на Кейт ми харесва много повече. Роклята й беше много по-хубава“, сподели тогава певицата.

Коментарът на Кейти Пери не е имал за цел да бъде обиден, но Меган е била много уязвима тогава и тези думи са я наранили. До такава степен, че дори и днес, тя изпитва искрена апатия към певицата.

Съпрузите на двете звездни дами, принц Хари и Орландо Блум са приятели. Вместо това Кейти и Меган избягват срещите помежду си.

Не само Кейти Пери безпокои Меган Маркъл в суперлуксозната й калифорнийска резиденция

Други съседи на херцогинята я наричат „принцесата на Монтесито“, заради надменните й маниери. Следват и простоянните опити за проникване във вилата, в която Меган живее със съпруга и децата си.

Само между май и юни, непознати се опитаха да влязат два пъти в градината на херцозите от Съсекс. Сякаш това не беше достатъчно, защото преди няколко дни около дома им кръжеше планински лъв.

Хари и Меган живеят в мечтаната резиденция във вип квартал, но изглежда това не е достатъчно за кралските особи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меган Маркъл в малка черна рокля