Семейството на Бритни Спиърс със смъртни заплахи

Откакто Бритни Спиърс постъпи в уелнес център, феновете й са притеснени за нея заради слухове, че влизането й в клиниката е било против волята й.

Звездата постъпи по собствено желание в уелнес център, където да се погрижи за психическото си здраве. Обаче феновете й са обезпокоени – заради фалшиви имейли, пратени от бившия й мениджър. В тях гласеше, че Бритни Спиърс е вкарана в клиника и е държана като в затвор там.

Затова и певицата се почувства задължена да обясни лично на почитателите си ситуацията. В последния си инстаграм пост тя сподели клип, в който разказва за състоянието си.

Бритни Спиърс си партнира с Kenzo, но какво не е наред?

Призовава феновете да не се притесняват за нея, защото всичкият този шум покрай ситуацията не й позволява да се възстанови. Обезпокоена е, че семейството и екипът й са получили дори смъртни заплахи.

Бритни осъзнава, че ситуацията й е уникална заради това коя е тя, но моли хората да не вярват на всичко, което чуват. Обещава на всички, че ще се оправи скоро и няма защо да се притесняват.

Източниците казват, че поп-звездата се е чувствала задължена да публикува такова видео, защото “лъжите са излезли извън контрол”. Близките й споделят, че това така или иначе е труден период за нея и нейното семейство, така че феновете само й вредят в опита си да й помогнат.

Бритни Спиърс е готова за Олимпийските игри

Popular