Селин Дион: Рене е единственият мъж, когото съм целувала

Селин Дион направи изненадващото признание, че покойният й съпруг Рене Анжелил е единственият мъж, когото е обичала и целувала през живота си.

“Да, никога не съм целувала друг мъж освен него. Обичам го, още съм влюбена в него”, казва тя в интервю пред CBS. Певицата е категорична, че все още не мисли за нова любов и не е готова да срещне следващия мъж в живота си.

Дион сподели, че посещението при майка й в Канада това лято й е помогнало много, за да “дойде на себе си”. Певицата загуби своя любим съпруг през януари, след дълга битка с рака. След няколкомесечно прекъсване, Селин отново се качи на сцената. В момента тя изнася свое шоу в Лас Вегас, където пее с прекъсвания от 2003 г.

По време на последния си концерт, Дион сподели, че всеки ден вижда духа на съпруга си. “Тази вечер той е с нас духом. Убедена съм в това”, каза развълнувана Селин.

Двамата се срещат за първи път, когато певицата е едва 12-годишна. Рене става мениджър на Селин и я превръща в световна звезда. Впоследствие идва и любовта им. Двамата се женят на пищна церемония в Монреал през 1994 година. Имат три момчета – 15-годишният Рене-Чарлз и 5-годишните близнаци Нелсън и Еди.