ВИДЕО: Селин Дион се завърна на сцената

Три седмици след смъртта на своя любим Рене Анжелил и на брат си Даниел, Селин Дион се завръща на сцената.

Певицата се появи на сцената на прочутия “Колизеум” на Сизър Палас в Лас Вегас. “Това е моят дом”, каза през сълзи звездата. “В същото време би трябвало да се чувствам изключително комфортно в дома си, но в момента не съм сигурна колко удобно се чувствам”, обясни Дион.

Селин Дион отдаде почит и на покойния си съпруг: “Чувствам любовта му в залата. Усещам силата и топлината му, която намира отражение във всички вас. Рене винаги ме е обграждал с най-добрите хора, които са вярвали в нас и винаги са работили толкова перфектно за нас”, каза тя. Към края на речта си, певицата става още по-емоционална. “От името на семейството си, ви благодаря отново, че сте тук с нас тази вечер за този красив трибют за моята любов”, каза Селин през сълзи. “Рене, обичам те, толкова много. Благодаря, лека нощ”, завърши тя.

Рене почина на 14 януари, само два дни преди 74-тия си рожден ден. Малко след това почина и братът на певицата – Даниел.

След панахидата, певицата написа: “Моето семейство и аз сме дълбоко трогнати от любовта и подкрепата, която ни оказаха толкова много хора през последните няколко дни в живота ни. Благодарим от дъното на сърцата си на всички, които изразиха любовта си към Рене в този труден период. Вашата вярност и подкрепа ни помогнаха повече, отколкото можете да си представите, за да направим стъпка напред и да се сбогуваме.