Ще видим ли Селена Гомес във втори сезон на „How I met your father“?

Мислили ли сте си някога да смените мястото си с най-добрия си приятел за един ден? Е, Селена и нейната най-добра приятелка имат тази възможност. И двете участват в комедии на Hulu –  Селена в „Only Murders in the Building“, a Франсия в в „How I met your father“.

Съвсем естествено, много  фенове се чудят за възможността Гомес и Райса да се появят на екран заедно или дори да се разменят. Както Франсия сподели в скорошно интервю, идеята е възникнала и между тях самите. Нека видим какво сподели тя.

Франсия Райса и Селена Гомес са най-добри приятелки от години

Приятелството между двете звезди датира още от детството им. Те се срещат по време на посещение в болница на Disney/ABC Family през 2008 г. и веднага се сближават. По това време Гомес участва в „Wizards of Waverly Place“ на Disney, докато Франсия участва в „The Secret Life of the American Teenager“ на ABC Family.

Актрисите са изключително близки от този момент и често споделят истории за това как се подкрепят и прекарват свободното си време заедно.

Добре знаем, че Райса и Гомес са свързани за цял живот, не само заради близкото си приятелство. През 2017 г. Франсия спаси живота на Селена като дари бъбрека си, когато звездата на Disney бе диагностицирана с лупус.

„Нямам думи, с които да опиша колко много благодаря на моята красива приятелка Франсия Райса“, написа Селена Гомес в Instagram. „Тя ми даде най-добрият подарък и жертва себе си, като ми дари бъбрека си. Аз съм невероятно благословена. Обичам те толкова много, сетричке.“

В годините след трансплантацията се разпространяваха слухове, че двете са прекратили приятелството си. Те обаче сложиха край на спекулациите миналия месец, като споделиха заедно TikTok видео, в което Райсе се шегува, че „мрази“ Селена.

@selenagomezBut everyone is a 10, remember that fact while viewing

♬ original sound – Selena Gomez

Франсия и Селена искат да гостуват в сериалите си

След като двете актриси потвърдиха, че все още са близки приятелки, феновете вече се питат ще ги видят ли заедно в сериалите на Hulu?

В интервю, Райса говори за възможността тя и Гомес да гостуват в двете шоута. Селена играе Мейбъл Мора в „Only Murders in The Building“, а Франсия е в ролята на Валентина в „How I met your father“.

Според нея, двете са обсъждали възможност за гостуване в двата сериала. „Селена и аз сме се занимавали с това“, каза тя. „Така че да видим дали идеята ни ще се осъществи. Не знам. Искам да кажа, че определено сме искали да работим заедно преди и знаете ли, че и двете говорихме за участие в комедии на Hulu. Колко забавно би било да направим смяна за момент, нали? Нека хората говорят“, сподели още Райса.

Гост звездите не са нещо необичайно и за двата сериала. „Only Murders in The Building“ вече привлече няколко известни личности да играят герои или себе си, като например Стинг и Ейми Шумър. Междувременно „How I met your father“ включи в каста си Коби Смълдърс в сезон 1, след като тя участва в оригиналния сериал.

Вече сме любопитни сме да видим заедно на екран Франсия и Селена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес ни показва къщата на Хана Монтана