Селена Гомес ни показва къщата на Хана Монтана

Феновете на Disney Channel от началото на 2000-те получиха страхотна изненада в новия сезон от готварската поредица на HBO Max на “Selena + Chef”. Гомес се отправи към плажната ваканционна къща в Малибу за сезон 4. Благодарение на нея ще научим нови рецепти от главни готвачи като Маркъс Самуелсон, Падма Лакшми, Рой Чой, Хосе Андрес и Къртис Стоун.

Феновете на един определен ситком, съсредоточен върху тийнейджърка, живееща двойствен живот като глобална поп сензация, без съмнение ще разпознаят къщата. Да, това е къщата на Хана Монтана!

Селена прави обиколка на плажния имот в ново видео

Споделеното в четвъртък видео от HBO Max е по повод отбелязването на най-новия сезон на риалитито. Докато екстериорът веднага ни напомня за Майли Стюарт, татко Роби и брата на Майли – Джаксън, този път интериорът е много по-модерен.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

„Това не е моята кухня, така че ще бъде интересно да я опозная“, казва Гомес по време на обиколката. Гледките към плажа ни осигуряват най-добрия фон, докато актрисата и певица готви новите си рецепти.

Главните готвачи на сезон 4 ще бъдат Адриен Чийтъм, Девън Франсис, Гордън Рамзи, Кристън Киш, Людо Лефебр, Мати Матесън, Ник ДиДжовани, Паола Велес, Прия Кришна и Рейчъл Рей.

Селена запази небрежния си външен вид за обиколката на къщата. Виждаме звездата в широка светлосиня рокля и естествено изглеждащ грим, с прическа, оформена в сладък боб. Изпълнителката на „Come & Get It“ ни извежда на верандата на плажния имот в Малибу и ни разкрива невероятната гледка.

Първите три епизода на сезон 4 от “Selena + Chef” вече са налични в HBO Max.

Любопитни ли сте вече да видите плажната къща на Хана Монтана? Е, можете да го направите тук.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес с плетен кремав тоалет