Селена Гомес с пижамено парти за 25-тия си рожден ден

Селена Гомес посрещна 25-тия си рожден ден в компанията на най-близките си приятелки, докато любимият й The Weeknd имаше концерт в Париж.

Поп лолитката бе поканила своите момичета на пижамено парти в дома си в Лос Анджелис. От кадрите, които Селена публикува се вижда, че певицата е била изненадана с две торти в синьо, а тя позира, заобиколена балони в синьо-бялата гама. “Благодаря ви за цялата любов за рождения ми ден. Не бих могла да бъда по-благословена. Много от вас не осъзнават колко много значат за мен. Обичам. Ви. 25-те ще бъдат епични”, написа певицата в Instagram.

Селена Гомес изгря на корицата на VOGUE

Гомес отказа подаръците за празника си. Певицата, която от години се бори с болестта лупус, поощри приятелите, семейството и феновете да направят дарение за каузата, бореща се с болестта “Lupus Research Alliance”.

Липсата на The Weeknd бе забелязана веднага. И преди да се породят слухове за проблеми в рая, Селена успокои всички, че “Абел (както е истинското име на изпълнителя) е на път”. Музикантът побърза да потвърди това. Той веднага се е качил на самолета след концерта си в Париж за 12-часов полет, за да бъде със своята любима час по-скоро.