Селена Гомес изгря на корицата на VOGUE

Селена Гомес изгря за първи път на корицата на американския VOGUE – нещо, което развълнува особено много феновете й, тъй като досега поп лолитката е била лице единствено на бразилското издание.

През последните няколко години, Селена се превърна в любимка на модната индустрия – появи се като рекламно лице и на Louis Vuitton. Последно, Селена бе обявена за лице на Coach и слуховете бяха, че сделката е на стойност $10 милиона. Именно това е предизвикало екипа на VOGUE да избере изпълнителката за своята корица.

Пред изданието Гомес говори за депресията и последвалата рехабилитация в клиника, както и за това какво е да бъдеш най-следваното лице в Instagram. Певицата има 113 милиона последователи, но казва, че вече е изтрила приложението от телефона си. Защо?

“Веднага щом станах най-следвания човек в Instagram, откачих – казва тя. – Това бе станало твърде поглъщащо занимание за мен. Ставах и лягах с него. Бях пристрастена и виждах неща, които не исках да виждам, мислех за неща, за които не би трябвало да ми пука. Винаги се чувствам отвратително, след разглеждането на Instagram. Ето защо прехвърлих временно профила на друг“, казва Селена.