Селена Гомес е с COVID-19

Появата на Селена Гомес във вечерното шоу на Джими Фалън – планирано два дни след като нейната близка приятелка Тейлър Суифт участва в токшоуто – отпадна, защото звездата е болна от Covid. Това обяви и самата Селена в изявление в своя Instagram профил.

„Няма да участвам в шоуто на Фалън тази вечер“, написа тя. „В крайна сметка се разболях от Covid, но си почивам и се чувствам добре. Приятелско напомняне, че това заболяване все още е някъде там. Извличайте актуална информация за вашите бустери. Всъщност трябваше да получа моя тази седмица. Обичам всички ви“, добави звездата към снимка, на която си почива с кучетата си.

Селена Гомес трябваше да участва в „The Tonight Show

Очакваше се актрисата и певица да рекламира своя предстоящ документален филм за Apple TV + : “My Mind and Me”. Въпреки това тя говори кратко пред Vanity Fair за проекта в интервю, публикувано преди няколко дни.

Документалният филм е заснет през последните шест години и ни представя нейното психично здраве, включително борбата й с тревожността и депресията. Гомес разкри през 2020 г., че е била диагностицирана с биполярно разстройство.

„Този план никога не е бил обмислян. Не съм си помисляла, че ще заснемем тези много лични моменти от живота ми“, сподели Селена. „Просто нещата се развиха по този начин“, добави още тя.

„Колкото и да съм нервна да издам нещо толкова лично,  в сърцето си знам, че сега е моментът. Надявам се, че споделяйки моя опит и трудности, това ще помогне на хората да се почувстват вдъхновени и да споделят собствените си истории. Нека имаме надежда, че нещата могат и ще се оправят“, мотивира всички ни актрисата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интернет полудя – Селена Гомес и Хейли Бийбър позираха заедно