Интернет полудя – Селена Гомес и Хейли Бийбър позираха заедно

Свидетели на „Plot Twist“ ли сме всъщност? Реакциите в социалните медии след The Academy Museum Gala 2022 през уикенда са неконтролируеми. 25-годишната Хейли Бийбър и 30-годишната Селена Гомес не просто се появиха на партито, те позираха заедно и дори се прегърнаха. И, да, това накара хората да полудеят.

Както всички добре знаем, Хейли е омъжена за поп звездата Джъстин Бийбър, който преди брака си беше в дълга връзка със Селена Гомес. Отдавна се носят слухове, че двете дами се ненавиждат. А твърденията се основават на факта, че мнозина смятат, че Хейли Бийбър се е събрала с 28-годишния Джъстин, докато той все още е бил във взаимоотношения със Селена.

Двамата се сгодиха през юли 2018 г., което беше само няколко месеца след като поп сензацията и Гомес официално се разделиха. Но слуховете за вражда сега изглежда са тотално заличени. А снимките ни показват всичко друго, но не и омразата, която всички очакваха.

Всички говорят за първите публични снимки на Селена и Хейли

Фотографиите са заснети от Тайрел Хамптън на бляскавата гала в Лос Анджелис. Не мина повече от седмица, когато съпругата на Джъстин отрече, че тя и Селена не са приятелки.  В подкаста „Call Her Daddy“ Хейли дори настоя, че между тях няма „война“.

„Между нас има само уважение и любов. Никой от нас не дължи нищо повече на другия освен уважение. Много я уважавам и не мисля, че има някакви лоши чувства между нас“, сподели още моделът.

Във въпросния подкаст Хейли Бийбър също отрече, че е „откраднала“ Джъстин от Селена. А както добре знаем, те бяха заедно в продължение на осем години.

„Ние сме свидетели на история, приятели“, пишат потребители в социалните мрежи. „Световният мир е намерен“, коментират други. „Тайрел току-що засне история. Мисля, че това ще бъде емблематичната снимка на годината“, написа още фен. А коментарите валят един след друг.

Очевидно Хейли и Селена изпитват голямо уважение една към друга, а първите им и най-нови снимки заедно създадоха отзвук, който ще виждаме и чуваме още много дълго.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ♥️ (@celebritiesworldx)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес наруши мълчанието си след разкритията на Хейли Бийбър

Hero Slider