Селена Гомес е по-очарователна от всякога на 30

Селена Гомес е по-стилна, силна и красива от всякога. Днес тя празнува своя 30-и рожден ден. Вече знаем, че красавицата ни е подготвила доста изненади, които да очакваме през останалата част от годината.

Освен музикалните новости около звездата, предстои съвсем скоро да излезе и трейлър на най-дългоочаквания й документален проект, в колаборация с Apple TV Plus.

След като прекара известно време в Париж, рекламирайки козметичния си бранд Rare Beauty, Селена замина за Италия. А тоалетите, които любимката на малки и големи избира са повече от очарователни. До сега сме виждали четири мини рокли, както и една минипола, в комбинация със стилна блуза в Милано.

Селена Гомес е любимото ни модно вдъхновение

Факт е, че тя никога не оставя феновете си разочаровани. Селена сподели някои от тoалетите, с които беше във Франция, в TikTok, непосредствено преди да си тръгне от Париж. Красавицата качи огледално селфи на себе си в бяла рокля без ръкави. Малко след това, тя бе забелязана в черна мини рокля с по-дълъг тюл отдолу, на излизане от вечеря в Diep.

@selenagomezOh Paris, i love you so. Thank you, thank you, thank you. Je t’aime 💕♬ Late Night Paris Jazz – French Jazz Cafe

В Италия, Селена заложи на оранжева мини пола и зелена горна част с копчета. С този тоалет я видяхме и на събитието й за Rare Beauty в Милано. Именно там тя бе заета с представянето на най-новото матово червило и моливите за устни Kind Words. В скорошно интервю Селена разкри, че е изпробвала продуктите тайно, много по-дълго, отколкото някой може да си представи.

@selenagomezAdore you milan! Thank you so much for having me! Amor ❤️♬ Hands To Myself – Selena Gomez

„Тествах и нося тези продукти през последната година с моите приятели и гримьори“, каза още тя. „Тази година съм носила червилото и моливите на наградите SAG, Critics Choice Awards, дните на пресата на „Only Murders in The Building“ и дори в почивните си дни.“

Селена не спира да ни изненадва

Освен всички събития около козметичния й бранд, звездата официално се завръща и в студиото. На 6-ти юли тя сподели кадър в TikTok. На него виждаме Селена във вокалното студио, а заглавието „Ново“, под поста й може само да ни радва.

Каквото и да ни готви Селена Гомес, сигурни сме, че няма да ни разочарова. Новата й музика ще бъде продължение на испаноезичния албум “Revelacion” от 2021 г.

Hero Slider