Селена Гомес посети Waverly Place в Ню Йорк

Със снимка в Instagram, Селена запечата момента, припомняйки си доброто старо време в ролята на Алекс Русо от „Wizards of Waverly Place“. “Където започна всичко”, написа тя под кадъра, на който гледа към табелата „Уейвърли Плейс“ на ъгъла на блока.

Селена бе облечена в широк бял пуловер и шарени панталони, комбинирани с черна чанта. През 2007 г. Гомес бе избрана за главната роля в сериала на Disney Channel „Wizards of Waverly Place“, който продължи четири сезона, завършвайки през 2012 г.

Именно това е участието й, което я превърна в истинска знаменитост. От времето си в телевизията, актрисата се превърна в огромна поп звезда, стартираща своя собствена марка за грим – “Rare Beauty”, а след това създаде и собствена платформа за подкрепа на психичното здраве, наречена „Wondermind“.

На 4 ноември Селена Гомес ще изненада своите фенове с новия си документален филм „My Mind & Me

Проектът ще ни разкрие както физическите, така и психическите проблеми със здравето, с които Селена се сблъсква през последните няколко години.

„Целият ми живот, откакто бях дете, се фокусира върху работата“, казва Гомес в първия трейлър за филма на Apple TV +. „Аз не искам да бъда супер известна. Но знам, че ако съм тук, трябва да го използвам за добро. По-щастлива съм и контролирам емоциите и мислите си повече от всякога“, продължава тя.

Селена открито обсъжда диагнозите си лупус и биполярно разстройство в социалните медии, споделяйки още: „Благодарна съм, че съм жива… Позволете ми да обещая. Ше спра да живея така. Как да се науча отново да си взимам въздух?“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес е с COVID-19