Селена Гомес и Тейлър Суифт с нова снимка

Селена Гомес отпразнува своя юбилей в компанията на една от най-добрите си приятелки. Да, това е певицата Тейлър Суифт. Както вече споделихме, в петък беше 30-тият рожден ден на Селена и тя реши да сподели няколко снимки в компанията на Тейлър в Instagram. Приятелките очевидно се наслаждават на красивата лятна вечер на открито.

Селена озаглави снимките си „30, nerdy and worthy“. Гомес и Суифт са близки приятелки от години. През 2014 г. Тейлър сподели в интервю: „Това е най-дългото приятелство, което мисля, че някой от нас е имал, наистина“.

А след това продължи: „Когато животът ви се промени… вие се тласкате в тази наистина странна вихрушка, където животът ви е различен от това, което другите хора си мислят за него. Той се коментира и за него се пише и измисля всичко това. И двете някак си останахме заедно, минавайки през всички различни промени. Дългото приятелство е нещо, което наистина е много ценно и  рядко срещано.“

Приятелството между двете обхваща много сценични изпълнения и общи големи празненства. Освен това, Селена се появява в ролята на Арсин в известния музикален видеоклип на Тейлър – „Bad Blood“ от 2015 г. Всички помним този проект, в който взеха участие най-близките приятелки на Суифт.

Селена Гомес пък е изключително отдадена на приятелствата си и е доста развълнувана от този нов период в живота си

Миналия месец самата тя сподели: „Нямам представа какво да очаквам. Остаряването е странно, но ми харесва. И откривам нови неща за себе си. Често казано…радвам се, че остарявам“.

Очарователните най-добри приятелки се наслаждаваха на красива вечеря в градината на популярен хотел в Малибу. Селена бе избрала разкошна бяла мини рокля с волани за своето празненство. Тя за пореден път не изневери на себе си и заложи на вдигнатата в свободен кок коса. Тейлър, от своя страна, запази семплия си шик, облечена в червена рокля на цветя, която сладко се комбинира със сплетените и руси коси.

Приятелството между двете е истински пример за „best friends goals“.