Селена Гомес и Никола Пелц си спретнаха сладко пижамено парти

Точно така! Селена Гомес и Никола Пелц Бекъм си спретнаха женско парти с преспиване в резиденцията на съпругата на Бруклин. В снимки, споделени от актрисата от „Лола Джеймс“ на 6-и ноември, двете приятелки позираха в matchy сатенени розови пижами и кожени сини сандали, заедно с 9-годишната сестра на Селена – Грейси Тийфи и приятелките им Ракел Стивънс, Ашли Кук и Кортни Лопес.

Изглежда, че амбиционзният Бруклин Пелц Бекъм, който се вижда на една от снимките, се грижи за прекрасното прекарване на очарователните момичета, подготвяйки им коктейли и вкусна храна.

Въпреки че приятелството на Гомес и Никола дойде като изненада за феновете, двете изглеждат наистина близки.

„Момичешка вечер, празнуваме нашия красив документален филм. Поздравления, Селена!“, написа Никола под кадрите. „Благодаря на B за най-добрата храна everrrr“, добави тя, имайки предвид Буклин.

Селена публикува видео в TikTok от събитието, синхронизирайки усните си с Тийфи и Никола, които тя нарече „her babies“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

“My Mind and Me” на Селена Гомес бе излъчен премиерно по Apple TV + на 4 ноември 2022

Документалният филм предложи на феновете и зрителите истински и много откровен поглед върху живота на Гомес от 2016 г. до днес. Пълнометражният проект разкри и няколко шокиращи обстоятелства около звездата, включително подробности за нейното психично здраве, кариера, история на връзките и т.н.

Е, нека разгледаме малко по-отблизо сладкия празник на Селена с няколко снимки.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес: „Раздялата с Джъстин е най-хубавото нещо, което ми се е случвало“