Селена Гомес наруши мълчанието си след разкритията на Хейли Бийбър

Само ден след пускането на подкаста „Call Her Daddy“, в който Хейли Бийбър говори за връзката си с Джъстин, Селена Гомес се включи на живо в нашумялата социална мрежа и подкани последователите си да използват мили думи в духа на нейната линия за грим Rare Beauty.

Любимата ни звезда не се позова директно на интервюто на Хейли. Но думите й сякаш приканват феновете да сложат край на омразата към модела веднъж завинаги и окончателно да затворят вратите към бившата й връзка с Джъстин.

„Мисля, че не трябва да говорите с никого по ужасния начин, на който съм ставала свидетел. Също така мисля, че е наистина иронично, че линията ми за красота е толкова фокусирана върху използването на мили думи, защото това е , което наистина искам“, сподели актрисата и певица.

Селена Гомес пусна два нови козметични продукта

Всъщност бившата звезда на Disney лансира два изцяло нови продукта, които рекламира през последните няколко месеца. Това са матовото червило „Kind Words“ и матовата очна линия „Kind Words“.

“Благодаря ви много за вашата подкрепа за „Rare Beauty“, но знайте, че е важно вие също да подкрепите посланието на марката и да сте наясно с факта, че думите имат значение”, каза още Селена.

Не за първи път Гомес приканва феновете към по-добро отношение. И въпреки това, което Хейли каза в интервюто си, певицата я защити от атаките на хейтърите в миналото.

Всъщност през 2019 г., когато историята между Хейли и Джъстин току-що бе започнала и заваляха множество критики към модела, Селена Гомес бе подканила феновете си отново да не нападат никого и винаги да се отнасят с уважение.

Отношенията между двете, според Хейли, така или иначе изглеждат много спокойни. Дори изглежда, че те са се срещнали и са изяснили евентуални недоразумения и това е донесло това голямо спокойствие между двете дами.

Ще приключи ли цялата тази драма най-накрая? Остава само да се надяваме.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Новият документален филм на Селена Гомес е на път