Сексоложката Наталия Кобилкина се сгоди

Сексоложката Наталия Кобилкина се сгоди за любимия си Такис Дретакис. Щастливата новина съобщи самата тя на страницата си във Facebook.

Двамата в момента са на почивка на Малдивите и именно там гръцкият бизнесмен е задал важния въпрос. Това се случило навръх рождения ден на брюнетката, който бе вчера. Рускинята сподели кадри в социалната мрежа, на които е заснела годежния пръстен. “Казах “да”, гласи коментарът под снимката. Наталия сподели и куп кадри от тяхната екзотична ваканция, като написа “Обичам те, живот!” Двамата вече седмица са на Малдивите.

Това няма да е първият брак за Кобилкина. Тя бе омъжена за българина Делчо Добрев в продължение на 12 години. Двамата се разведоха миналата година, но запасиха бизнес отношенията си. Наталия неведнъж е споделяла, че двамата са останали в много добри отношения. Бъдещият й съпруг Такис пък е мениджър в чужда компания в България. Тя го описва като “съкровище за една жена, умен, амбициозен, романтичен, силен и гениален”.

Наталия споделя, че децата не са й приоритет и не иска на всяка цена да стане майка. “Ако имам един ден, чудесно, ако нямам – също. Всеки ден слушаме за жени, убили новородените си рожби, така че не на всяка цена трябва да преследваме това”, обясни преди време Кобилкина.

Вижте повече от ваканцията на Наталия тук: