Наталия Кобилкина се развежда

Сексоложката Наталия Кобилкина се развежда.

Това призна самата тя пред приятелите си във Facebook. Това изненада всички, тъй като общото впечатление бе, че рускинята се радва на страхотен брак и няма никакви проблеми. Ето какво написа тя обаче:

“Здравейте, любими приятели. Днес искам да споделя една новина, която касае лично мен, но мисля, че би било честно и правилно да я споделя преди всичко с вас и бих искала да я разберете от мен, а не от някое друго място. След 11-годишен брак, взехме решение със съпруга ми да се разделим. И се разделяме с огромна любов и благодарност един към друг“, пише Наталия.

И продължава:
Оженихме се, когато бяхме на 20 и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока. Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както сигурно и той на мен. Но решаваме да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла. Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама”.