Сара, Синтия и Кристин отговориха на обвиненията в сексуално насилие срещу Крис Нот

От сериала “The Equalizer” обявиха, че повече няма да снимат епизоди с актьора.

След като миналата седмица три жени обвиниха Крис Нот в сексуално насилие, най-сетне имаме коментар от страна на колегите му от “Сексът и градът”. Вчера в общо изявление Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън изявиха съпричастност към жертвите.

“Дълбоко натъжени сме да чуем за обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които са разказали за своите болезнени преживявания. Знаем, че това е било трудно и ги поздравяваме за това”, пишеше в изявлението.

Междувременно все още няма коментар от страна на създателите на “Сексът и градът”. От папарашките снимки, които сме виждали от снимачната площадка на продължението на сериала, знаем, че Кари и Тузаря ще имат още няколко сцени заедно, включително такива в Париж, въпреки че героят му почина в първи епизод. Много фенове предполагат, че това може да са спомени от миналото на двойката, но други не изключват и възможността всички сцени да са фалшиви. Актьорският състав призна, че са заснели няколко сцени, които няма да бъдат включени в сериала, а са имали за цел да елиминират спойлерите.

Малко след като агенцията се отказа от работата си с актьора, от CBS пък обявиха, че повече няма да снимат нови епизоди с Крис Нот за сериала “The Equalizer”.

67-годишният артист отхвърли всички обвинения и ги нарече “категорично неверни”. Още по темата: Още една жена твърди, че е била сексуално насилена от Крис Нот