Сара Джесика Паркър се завръща на малкия екран и на корицата на Vogue

“Има много секс и в тази версия на “Сексът и градът”, споделя Сара Джесика Паркър.

По повод наближаването на премиерата на 10-епизодното продължение на известния сериал актрисата позира за корицата на списание Vogue във фотосесия, типична за стила на Кари Брадшоу.

В интервюто за модната библия Сара Джесика Паркър споделя за емоциите, които обгръщат завръщането на сериала – и хубавите и лошите.

“Имаме нови хора и такива, които не се връщат”, споделя за променения актьорски състав в отговор на отсъствието на Ким Катрал. Много по-емоционална е обаче за липсата на друг любим актьор от екипа – Уили Гарсън.

“Това, което мога да кажа сега, е, че усещам сякаш част от мен бе отнета и не очаквам да бъде запълнена. С времето ми тялото ми ще свикне с новото, но сега съм много тъжна. Това е такава голяма загуба и си мисля как ми липсва щастието от връзката с него. Мисля за Уили и за шоуто и за това колко много се смяхме. Но въпреки всичко, ето ви го заглавието: “Има толкова много добро на света и сме такива късметлии да бъдем заедно, правейки това, което обичаме”, споделя с тъга  Паркър.

Премиерата на “And Just Like That” очакваме през декември.