Съпругата на Брус Уилис: „Той се опитва да остави положителни спомени на дъщерите си“

Съпругата на Брус Уилис благодари за цялата любов и подкрепа, която двойката получава от семейството, приятелите и феновете си. Ема Уилис споделя още, че съпругът й „се опитва да създаде възможно най-много положителни спомени за тях“, имайки предвид дъщерите им Мейбъл и Евелин.

„Той иска те да го запомнят като страхотен, забавен баща. Брус иска да остави най-добрите спомени за себе си“, добавя още тя.

Коя е Ема Хеминг Уилис?

Родена в Малта, но израснала в Обединеното кралство, тя започва кариерата си като модел на Victoria’s Secret. Пристигнала в Калифорния, за да се изправи лице в лице с актьорската кариера, Ема междувременно продължава да бъде и модел.

Настоящата съпруга на актьора се откроява с няколко по-малки роли във филмови проекти, като през 2005 г. започва да се среща с Брус Уилис. През 2007 г. те попадат на обща снимачна площадка за „Perfect Stranger“, чиито главни герои са именно Брус Уилис и Хали Бери.

През 2009 г. двамата сключват брак, а на церемонията присъства и Деми Мур, бившата съпруга на актьора от 1987 г. до 2000 г., както и нейният тогавашен съпруг Аштън Къчър.

Ема Уилис е посланик на фондация „Room to Grow“, която отговаря за оказването на подкрепа на майки и деца в нужда.

Въпреки всички трудности, с които се сблъсква двойката, Ема остава най-голямата подкрепа на актьора.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брус Уилис скоро ще стане дядо

Hero Slider