Брус Уилис скоро ще стане дядо

Брус Уилис ще става дадо. Дъщеря му сподели щастливата новина в профила си в Instagram в сряда. По повода 34-годишната актриса публикува свои черно-бели снимки. На някои от кадрите спътникът й в живота – Дерек Ричард Томас нежно обвива ръката си около бременното й коремче.

Слуховете за връзка между звездата от „What Lies Ahead“ и музиканта започнаха да циркулират по-рано тази година. Във видео, публикувано в нейния профил в Instagram на 28 май, Румър Уилис се възхищава на Дерек, наричайки го „един от най-талантливите певци и автори на песни, който е чувала“.

Детето ще бъде първото внуче на Брус Уилис и Деми Мур

Двамата са родители на Скаут /31 г./ и Талула /28 г./ , а 67-годишният актьор е горд баща и на Мейбъл /10 г./ и Евелин /8 г./, родени от връзката му със съпругата му Ема Хеминг.

Сигурни сме, че новината е зарадвала много голямото семейство. Деми Мур, която на 11 ноември отпразнува 60-ия си рожден ден, не пропусна да коментира щастливото събитие. „Навлизам в епохата си на гореща и луда баба“, написа тя в профила си в Instagram, споделяйки снимки на дъщеря си. „Чувствам се толкова щастлива, имам сълзи в очите“, коментира сестра й Скаут.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Деми Мур отново необвързана