Рони Ууд от Rolling Stones се е оперирал от рак

Китаристът от легендарните Rolling Stones Рони Ууд разкри, че преди месеци се е оперирал от рак на белия дроб.

70-годишният музикант, който преди година стана баща на близнаци, споделя, че туморът е бил открит при рутинен преглед. Ууд описва злокачественото образувание като “горяща в дроба му свръхнова”. Той казва, че е преживял най-кошмарната седмица през живота си, докато чака резултатите от тестовете. Имало е много моменти, в които Рони е мислел, че краят му наближава. За негов късмет се е установило, че ракът не се е разпространил.

Режимът на хранене, който намалява риска от рак

Китаристът обяснява, че предварително е отказал да се подлага на химиотерапия, без значение какви са щяли да бъдат резултатите. “Нямаше начин да се простя с косата си”, казва той. “Сега всичко е наред. За щастие го хванахме навреме”, споделя още музикантът и заявява, че си има “мускулест ангел-пазител”, който бди над него.

Ууд признава също, че диагнозата не го е изненадала заради бурния му живот на рок звезда, в който нито пороците не са му чужди. Цигарите оставя едва миналата година, седмица преди младата му съпруга Сали Хъмфрис да го дари с близначките Грейси Джейн и Алис Роуз.

Снимки: Profimedia; Instagram